The Arredo3 company showroom has been refurbished

The Arredo3 company showroom has been refurbished
21 October 2020 Corporate

The new showroom at the company's headquarters in Scorzè (Venice) literally puts every element in line to highlight Arredo3 kitchens. It's all a matter of pace, seeing and not seeing, glimpsing, following the line and finding the visitor path effortlessly.

The space has been dismantled and entirely redesigned to create complete and intuitive visitor paths.Let's discover the new atmosphere together.

The first distinctive feature of the layout is how the visitor paths have been organised. The outer walls have been "dematerialised" and covered with a system of backlit vertical strips. There is no sharp division but a sort of partition that allows spaces to expand. This concept is highlighted by the presence of plants dotted here and there between the metal strips. At the same time, this choice adds variety and indicates the main paths in a natural way, along which spaces can be exploited. The complementary paths, instead, unfold within the individual compositions so that visitors can easily discover them.

The second feature is the lighting design project. The main paths are also highlighted by a box-light wall system, installed at the beginning and at the end of each path, inviting visitors to follow the light, in one direction or another.

The third feature is the choice of colours for the showroom. Only dark or neutral colours have been used to create an elegant overall effect and highlight the Arredo3 kitchens on display.

Let’s see the result of these intervention works in the showroom in this video.

Do you want to appreciate our kitchens in person as soon as possible?
Book an appointment with an Arredo3 retailer.